You are currently viewing Fra One Direction til solostjerne: Harry Styles’ succeshistorie

Fra One Direction til solostjerne: Harry Styles’ succeshistorie

Det er kun lidt over et år siden, at Harry Styles forlod One Direction, og han har allerede opnået så meget som solokunstner. Hans selvbetitlede debutalbum var en kæmpe succes og toppede hitlisterne over hele verden. Han er også blevet et modeikon, der har prydet forsiden af magasiner som Vogue og GQ. Og han er ved at tage sin skuespillerkarriere til nye højder med roller i kommende film som Christopher Nolans Dunkirk.

Der er ingen tvivl om det: Harry Styles har et øjeblik. Og vi er sikre på, at der er flere store ting på vej fra denne talentfulde unge mand.

Så hvordan er Harry gået fra at være medlem af en boyband til at blive en af de mest succesfulde solokunstnere? Lad os tage et kig på hans historie…

Harry Edward Styles blev født den 1. februar 1994 i Redditch, Worcestershire, England. Hans forældre er Anne Cox og Des Styles. Han har en storesøster ved navn Gemma.

Harrys kærlighed til musik startede i en ung alder. Han nævner The Beatles som en af sine største indflydelser og har sagt, at det var at se dem optræde i fjernsynet, der fik ham til at få lyst til at blive musiker.

I 2010 aflagde Harry prøve til den britiske sangkonkurrence The X Factor. Selv om han ikke vandt konkurrencen, blev han sat i en gruppe med fire andre deltagere: Louis Tomlinson, Liam Payne, Niall Horan og Zayn Malik. Denne gruppe skulle senere blive til One Direction.

One Direction blev en øjeblikkelig succes og blev et af de mest populære boybands i verden. De udgav fem album i løbet af deres tid sammen og tog på adskillige verdensturnéer.

I 2016 blev det annonceret, at Harry sammen med de andre medlemmer af One Direction ville tage en pause på ubestemt tid. Dette førte til spekulationer om, at gruppen måske ville bryde op for altid.

Det blev dog hurtigt bekræftet, at Harry arbejdede på solomateriale. I maj 2017 udgav han sin debutsingle “Sign of the Times”. Den blev et kæmpe hit og nåede nummer et i flere lande.

Harrys selvbetitlede debutalbum blev udgivet i september 2017. Den blev anmelderrost og toppede hitlisterne i mange lande, bl.a. i Storbritannien, USA og Australien.

I november 2017 fik Harry sin skuespillerdebut i krigsfilmen Dunkirk. Han modtog positive anmeldelser for sin præstation, og filmen blev en stor kommerciel succes.

 

Skal du se eller høre noget med Harry Styles, så prøv denne Lakrids te sammen med.