You are currently viewing Jeg sparer over 100 kroner om måneden med dette trick

Jeg sparer over 100 kroner om måneden med dette trick

Jeg har som mange andre en række forskellige abonnementer, som jeg betaler for hver eneste måned. Derfor blev jeg meget overrasket da jeg fandt ud af, at jeg kunne spare over 100 kroner om måneden uden at ændre mine vaner – overhovedet. Dette gjorde jeg på en meget simpel måde: jeg skiftede mobilabonnement.

 

Ved at skifte til et billigere abonnement, kunne jeg spare mange penge hver måned. Det bedste var, at jeg stadig fik samme gode serviceniveau som før, samtidig med at jeg fik flere fordele. Det gør virkelig en forskel i min økonomi, og det er helt sikkert noget, som jeg vil blive ved med at gøre. Det er en meget enkel metode til at spare penge, som jeg helt sikkert kan anbefale andre at prøve. Der er ikke så mange selskaber, der ejer deres egne master i Danmark, og derfor får man egentlig det samme produkt.

 

Indtil for ikke så længe siden kunne man få Lebara til kun 19 kroner om måneden. På den måde kunne jeg have sparet yderligere 50 kroner om måneden, men jeg kendte ikke til dette selskab, og derfor skiftede jeg ikke. Lebara er dog et godt eksempel på, at det virkelig kan betale sig at shoppe lidt rundt og sammenligne priser, inden man vælger sit abonnement. Det viser sig ofte, at man kan spare mange penge, uden at det kommer til at betyde en dårligere service.

 

Med de 100 kroner ekstra om måneden eller 1200 kroner ekstra kan jeg nu gøre en masse nye ting. Jeg vælger at investere disse penge jeg sparer (dvs. 100 kroner om måneden) direkte ind i kryptovalutaen ethereum.  Det er en finansiel investering, der giver mig mulighed for at tjene ekstra penge, hvis alt går godt. Hvis det ikke går så godt, så har jeg egentlig ikke tabt så meget. For det første er der tale om en lille investering, og for det andet så ville jeg have brugt pengene på et dyrere abonnement alligevel. Jeg køber Ethereum gennem https://buyethereum.dk/.

 

Hvad gør du for at spare penge? Der er mange tiltag man kan følge, og nogle af mine venner undlader at købe kaffe på barer, fordi  de selv kan lave en lækker kop derhjemme. Det er måske ikke alle der synes at det er det værd, men for dem der gør, så er det en god måde at spare mange penge på. Mange mennesker tager også et kig på energiregningen, da det ofte er muligt at finde billigere energiløsninger. Ved at skifte energiselskab kan man spare mange penge hvert år.

 

Man behøver ikke at gøre store ændringer i sit liv for at kunne spare penge. Det er ofte de små ting, som vi ikke engang er klar over, som kan få den største betydning – og det er virkelig noget som jeg har oplevet med dette trick.