You are currently viewing Sådan opgraderer du dit hjem uden at det koster en formue

Sådan opgraderer du dit hjem uden at det koster en formue

Der er mange ting du kan gøre, for at få dit hjem til at se friskt og nyt ud. En ny dør pifter facaden op, maling giver nyt liv til husets rum og billeder på væggen skaber identitet. Læs med her og få en håndfuld gode tips til, hvordan du skabe nyt liv i dit hjem – indvendig og udenpå – uden at det behøver at koste dig en formue.

Opgrader facaden og giv dit hjem et helt nyt look

Facaden på en gammel villa kan nemt komme til at se trist og slidt ud. Ved at skifte vinduerne på facaden får huset en kæmpe make-over. Men det er en stor udgift at skifte alle vinduer i et hus. Heldigvis er der andre løsninger at ty til, der koster en brøkdel og som stadig giver en mærkbar opgradering af facaden. En mulighed er at skifte hoveddøren til en lys og moderne model.Den rigtige dør kan give dit hjem et helt nyt look, og heldigvis er der gode sensommer-tilbud at finde på døre online netop nu. Du vil blive overrasket over, hvor stort et løft udskiftning af en dør kan have på hjemmets udtryk.

Når maling gør underværker

En anden kæmpe opgradering der ikke koster særlig meget er maling. Tidens trends er fuld knald på farverne og gerne flere farver i ét rum. Så giv rummene i dit hjem et nyt skud energi ved at svinge penslen over de hvide vægge og give dem spændende, nye farver. Farver kvikker ethvert rum op og vælger man varme farver i eksempelvis orange nuancer i stuen eller soveværelset, gør det den grå vintertid, som vi går i møde om lidt, lidt lettere at komme igennem.

 

Planter giver liv og glæde

Uanset om det handler om have, altankasser eller krukker inden døre, så går man aldrig galt i byen med planter og blomster. Planter giver liv og de grønne farver gør sindet glad. Alle hjemmets rum får pustet nyt liv i sig med planter. I lejligheder med langt til grønne arealer, er planter næsten ikke til at undvære. Så giv plads til at naturen kan flytte ind og gå på opdagelse i de uendeligt mange og forskelligartede planter, der findes.  

Plakater, billeder, ferieminder?

Pynt på væggen give dit rum dybde og personlighed. Kunst fås i alle prisklasser og udbuddet er næsten overvældende stort. Find ud af, om du er til plakater, malerier eller noget helt tredje. Måske vil du allerhelst have billeder på væggen, som du selv har taget? Det kan være gode ferieminder eller familiebilleder. Det har længe været på mode at skabe sin egen, unikke billedvæg med billeder i forskellige størrelser og i forskellige rammer. Vi forstår godt hvorfor, for det giver enormt meget personlighed til et hjem og samtidig er det på en gråvejrsdag rart at blive mindet om gode oplevelser, man har haft.