You are currently viewing Spekulerer du på, hvad dit næste job skal være?
Foto: Pexels.

Spekulerer du på, hvad dit næste job skal være?

I disse år skifter mange mennesker job, og der sker et skift fra nogle brancher til andre. Læs med her og få gode idéer, hvis du overvejer at skifte job. 

Når så mange vælger at skifte job, hænger det i nogen grad sammen med coronapandemien og det, den har medført. Da restauranterne lukkede ned og testcentrene åbnede, valgte mange unge at forlade deres tjenerjob og i stedet blive podere. Efter genåbningen mangler restauranterne nu hænder, og det gør man også i mange andre brancher. 

Hvad vil du være? 

Hvis du gerne vil skifte job, kan du overveje at arbejde på et lager. Måske er det noget for dig at plukke varer og sende dem afsted til kunderne. Her kan det være en fordel at have truckkort, især hvis der er tale om møbler og andre store ting, men hvis det derimod er printerpatroner som 603xl og andre, er det som regel ikke nødvendigt. 

Du kan også overveje at gå ind i digital markedsføring, men her må du have en forståelse for, hvordan det fungerer, og du bør som minimum tage et længere kursus først. Linkbuilding og annoncering er nogle af de ting, man arbejder med i digital markedsføring, som grundlæggende handler om at vise varerne frem på nettet og komme i toppen af søgeresultaterne. 

I restaurationsbranchen er der mange ledige jobs, så hvis du elsker at servicere mennesker, kan du overveje at blive tjener. Hvis du foretrækker en mere tilbagetrukket rolle er det måske køkkenmedhjælper eller opvasker, du skal gå efter.