You are currently viewing Sådan hjalp jeg en webshop med at få flere besøgende

Sådan hjalp jeg en webshop med at få flere besøgende

Som digital konsulent oplever jeg, at mange mennesker har svært ved at få besøgende ind på deres webshop. Det kan jeg dog sagtens også forstå, fordi der er virkelig meget konkurrence, når det kommer til priser og placeringerne i resultaterne hos søgemaskinerne.

Forstå SEO

SEO eller søgemaskineoptimering er en proces, som mange desværre ikke tager alt for seriøst. De mener, at den gamle metode, hvor man skriver godt indhold på ens hjemmeside er nok til at få gode placeringer. Misforstå mig ikke. Det virker meget godt, indtil du begynder at få konkurrenter inden for din branche som begynder at lave SEO – og så starter det store ræs.

 

Hvis du ikke lige er helt med på, hvad SEO er, så vil jeg lige forklare det for dig. Det går ud på, at man enten optimerer sin egen hjemmeside. Dette kalder mange for teknisk SEO, fordi der er ofte noget kode involveret, og det kræver måske lidt viden om de forskellige ting på din hjemmeside. Herefter er der backlinks delen af SEO, hvor du skal opbygge en masse links fra andre relevante hjemmesider, så du teoretisk bliver placeret højere.

 

Forklaringen var meget simpel, fordi SEO kan både være meget simpelt eller meget kompliceret. Har du dog aldrig arbejdet med det før, så er det en god ide at holde tingene så simple som muligt. Derfor vil jeg også anbefale, at du tager et kig på et koncept som hedder automatisk linkbuilding, hvor andre bygger links for dig for et fast månedligt beløb. Du kan læse mere om processen her: https://billiglinkbuilding.dk/automatisk-linkbuilding/.

 

Det er korrekt observeret, at ovenstående form for optimering ikke altid er gratis. Men tænk på, at du nok smider penge efter en masse andre måder at få kunder på, så hvorfor ikke også SEO. Mange siger, at det stadigvæk er den billigste måde at skaffe kunder på i dag. Man kan også spørge sig selv: Hvis SEO ikke virkede, som i overhovedet ikke, hvorfor ville mange virksomheder så bruge hundrede tusind vis af kroner på det hver eneste måned? Bare stof til eftertanke.

 

Hvis du ønsker at starte stille og roligt ud, så kan jeg anbefale, at du tager fat i nogle af dine venner med hjemmesider og får dem til at linke til din hjemmeside. Det må være en gratis løsning, som du nok synes godt om.